Lunile Anului în Germană

Atunci cand vreti sa spuneti in august in octombrie in decembrie veti folosi intotdeauna prepozitia im. Daca trebuie sa adaugati si ziua din luna respectiva im se inlocuieste cu am.

Lunile Anului In Limba Germana Cursurio Com Youtube

Montag dienstag mittwoch donnerstag freitag samstag und sonntag.

Lunile anului în germană. Im august im oktober im dezember. Despre lunile anului lecții de conversație în germană nivel a1 considerăm că pentru a învăța limba germană trebuie pe lângă lecțiile de gramatică pe c. Lecția anterioară am învățat zilele săptămânii.

Pagini din categoria lunile anului în germană următoarele 15 pagini se află în această categorie dintr un total de 15. Asta pentru a putea înțelege când se difuzează meciul dintre anglia și germania la terasa aceea cu bere bună și televizor uriaș din centrul berlinului. Die jahreszeit en anotimpul sezonul eine woche hat 7 tage.

In aceasta lectie veti invata lunile anului in germana impreuna cu pronuntia scrisa dar si audio video plus explicatii si exemple folositoare intr o conversatie. Das jahr e anul. Der monat e luna.

Lunile anului in germana au denumiri foarte asemanatoare cu cele din limba romana deci iti va fi foarte usor sa inveti sa le scrii cat si sa le pronunti. De tinut minte lunile anului in germana sunt toate substantive masculine der. La final vom arunca o privire la cele mai comune adjective folosite în limba germană.

Der tag e ziua. Pagini din categoria lunile anului în română următoarele 13 pagini se află în această categorie dintr un total de 13. Anotimpurile si vremea in limba germana vocabular si expresii de baza ianuarie januar ianuar februarie februar februar martie märz merţ aprilie april april mai mai mai iunie juni iuni iulie juli iuli.

Lunile anului jahres monate iares monate der januar ianuar ianuarie. Ianuarie der januar februarie der februar martie der märz aprilie der april mai der mai iunie der juni iulie der juli august der august septembrie der september octombrie der oktober noiembrie der november decembrie der dezember. Lunile anului in limba germana cu pronuntie si exemple.

Der februar februar februarie. Lunile anului in germana. Lunile anului in germana.

Zilele săptămânii și lunile anului precum și alte cuvinte care au legătură cu timpul. Astăzi vom învăța lunile anului și anotimpurile.

Curs Norvegiana Lunile Anului Youtube

Franceza Pentru Incepatori 2018 Lunile Anului In Franceza Si Anotimpurile In Franceza Youtube

Pin On Lb Engleză

W1vxusd0skd61m

Lunile Anului Vocabular Frau Angi Germana Pentru Toti

Cursuri Germana Gratuite Lunile Anului Die Monate Des Jahres Youtube

Lunile Anului De Unde Vin Denumirile Populare Povești și Legende Inedite Libertatea

Lunile și Anotimpurile Invață Gratuit

Lunile Anului Căutare Google

Curs De Limba Engleza Incepatori Complet Lectia 2 Months In A Year April May February

Tabla Inmultirii Flashcards Cards Education

Lunile Anului In Romana Si Engleza

Invata Engleza Online What Is Like English Lessons English

Lecția De Engleză Pentru Incepători Numărul 5 Zilele Săptămanii Cu Alexandra Ungureanu English Lessons What Is Like English

Pin On Pentru Copii

Lunile Anului Roata Anotimpurilor Fișe De Lucru Prima Zi De școală Luna

Lunile Anului Limba Romana Classroom Decor Calendar Education

Pin On Dezvoltare Personala

Quiz Despre Lunile Anului Kidibot Bătăliile Cunoașterii


LihatTutupKomentar