Cutremur în Turcia

Update 18 50 bilanțul victimelor la izmir este în creștere. 14 morți și 419 răniți după ce mai multe clădiri s au prăbușit.

Cutremurul Din 4 Martie 1977 Cutremur Net In 2020 City Photo Calendar Printables Dinning

Seismul a fost resimţit în mai multe regiuni din estul turciei.

Cutremur în turcia. Erdogan lovește dur în bancă. Cutremur cu magnitudinea 7 în turcia și grecia. Cutremur de 6 9 grade pe scara richter în turcia.

Video cutremur devastator în turcia. Turcia situată pe mai multe linii de falii este frecvent lovită de seisme. în 1999 un cutremur cu magnitudinea 7 4 a lovit estul turciei şi s a soldat cu peste 17 000 de morţi dintre care mai mult de o mie la istanbul relatează agerpres.

Momentul în care un bloc s a prăbușit ascultă în română listen in english écoutez en français playlist audio. Mihnea tălău 7 noiembrie 2020 17 46 supărat că lira s a depreciat în ultimele săptămâni preşedintele turciei tayyip erdogan l a demis sâmbătă pe guvernatorul băncii centrale murat uysal şi l a înlocuit cu fostul ministru de finanţe naci agbal. Cutremur în turcia 30 octombrie 2020.

Prăbușirea unui bloc din izmir după cutremur a fost surprinsă în imagini. Update 17 35 bilanțul victimelor a urcat la 6 morți și 202 răniți scrie g4media citând cnn. Update 18 20 şase morţi în turcia şi doi în grecia 202 de răniţi după seismul din marea egee scrie agerpres.

Potrivit institutului național pentru fizica pământului infp mișcarea plăcilor tectonice s a produs la ora 16 55 ora locală a româniei la o adâncime de 10 km și a fost resimțită în apropierea orașelor gaziantep 212 km nord est elazığ 32 km sud çüngüş 26 km nord vest și doğanyol 11. Cel puțin 12 morți și 419 răniți potrivit hotnews ro. L a suparat lira.

Mai multe clădiri din izmir turcia s au prăbuși t vineri după cutremurul devastator care a avut loc vineri. Cutremur cu magnitudinea 7 în turcia și grecia. Potivit c entrul ui seismologic europeano mediteranean emsc seismul.

5 00 frankfurter allgemeine. Autoritățile turce au informat că în izmir s au prăbușit cel puțin 20 de imobile iar televiziunea publică elenă a transmis că un minitsunami s a produs pe insula samos din marea egee. Momentul în care un bloc din izmir se prăbușește sub privirile îngrozite ale trecătorilor.

Video cutremur puternic în turcia. Un cutremur puternic a lovit coasta mării egee a turciei la nord de insula greacă samos anunță bbc. Izmir afectat puternic patru decese și mai multe persoane rănite în turcia în cutremurul de la marea egee a fost cutremur în românia.

Momentul în care un bloc din izmir se prăbușește sub privirile îngrozite ale trecătorilor. Oamenii sunt în alertă. Un cutremur cu magnitudinea estimată inițial la 7 și apoi revizuită la 6 6 pe scara richter s a produs vineri 30 octombrie în marea egee şi a fost resimţit atât în turcia cât şi în grecia.

Cutremurul de 7 grade a produs un minitsunami în marea egee care a mutat ambarcațiunile din porturi și a inundat mai multe zone atât în insula samos cât și în provincia izmir.

Pin On Baragan

انفجار سيارة مفخخة قرب مستشفى في بنغازي يخلف ضحايا

Fairy Chimney Hotel Goreme Turkey Cele Podrozy Kapadocja I Piekne Miejsca

Video Un Cutremur Puternic A Zguduit Turcia Si Grecia Doua Persoane Au Murit Si 200 Au Fost Ranite Hotnews News

երևանի արվեստի կրթօջախներում ևս ֆրանկոֆոնիայի ամփոփիչ միջոցառումներ են Concert News

Pin On Baragan

Felaketin Yasandigi Giresun A Kuvvetli Yagis Uyarisi 2020 Meteoroloji Haber

Pin On Srbsko Postoјaњe

Pin On Actualitate

Cutremur Puternic In Turcia Ce Intensitate A Avut Seismul Home Decor Chile Ceiling Lights

Doua Avioane De Pasageri S Au Ciocnit La Istanbul Cargo Aviation News British Airways

Pin On Point

Pin Em Bahar Viata Furata Serial Turcia

Eșuarea Cetaceelor O Problemă Internațională Animals Whale

Satul Dunărean Cerca Con Google Rural House Traditional Architecture Architecture

Pin On Baragan

Pin On Calatorii

Atenţionare Anm Cod Galben De Ceaţă In 12 Judeţe Circulaţie Ingreunată Pe A1 Si A2

Cutremur De 5 7 Grade In Turcia Clădirile Din Istanbul S Au Clătinat Din


LihatTutupKomentar