Porc în Miniatură De Vanzare

Porcinele preferate pentru a servi ca animale de companie sunt porci vietnamezi porci minipig și porci pygmi. Vei gasi usor pe olx ro anunturi gratuite interesante din bucuresti ilfov si alte orase din tara si vei putea intra usor in legatura cu cei care le au publicat.

American Pigs Porc De Miniatura Yazdan

Aveți încredere în noi când vă spunem că toți porcii pe care tocmai i am menționat sunt animale foarte frumoase și prietenoase trebuie să șt.

Porc în miniatură de vanzare. Vand un porc în jur de 130 kg crescut cu porumb iarba si zer. Porci micro mini porci oricare ar fi ele sunt numite acești purcei sunt sigur drăguț și amuzant. Porcinele preferate pentru a servi ca animale de companie sunt porci vietnamezi porci minipig și porci pygmi.

Olx online services s r l. Olx ro iti ofera posibilitatea de a publica anunturi gratuite pentru orasul tau si imprejurimile sale. Mai multe detalii la telefon.

Faurei neamt telefon validat. Pe olx ro te asteapta locuri de munca apartamente si camere de inchiriat masini second hand si telefoane mobile la preturi mici. Olx ro iti ofera posibilitatea de a publica anunturi gratuite pentru orasul tau si imprejurimile sale.

Piatra bistrita nasaud telefon validat. Porci rasa de carne 100 120kg. îmi folosește datele personale în conformitate cu declarația de confidențialitate și politica privind modulele cookie și alte tehnologii similare s c.

Raucesti neamt telefon validat. Prin clic pe butonul inregistreaza te accept termenii de utilizare. Vei gasi usor pe olx ro anunturi gratuite interesante din bucuresti ilfov si alte orase din tara si vei putea intra usor in legatura cu cei care le au publicat.

Vreau să spun că arată ca un copil de porc dar asta este. Am de vanzare un porc de aprox 180 kg luat din ferma la 60 de kg și crescut natura. Porc de vanzare 1100 lei negociabil.

în zilele noastre având un porc ca un animal de companie nu este la fel de ciudat ca acum câțiva ani. Vînd porc pentru sacrificare rasă de carne are în jur de 250 de kg poate mai mul. Pe olx ro te asteapta locuri de munca apartamente si camere de inchiriat masini second hand si telefoane mobile la preturi mici.

în zilele noastre având un porc ca un animal de companie nu este la fel de ciudat ca acum câțiva ani. Anunturi gratuite cu porci de vanzare si porci vietnamezi. Am înțeles că s c.

Cociu bistrita nasaud telefon validat. Vând vier mangalița are în jur de 100kg mai multe detalii la telefon. Olx online services s r l.

Recurge la sisteme automate și la parteneri care analizează modul în care.

Top 5 Rase De Porci Pentru Producția De Carne Youtube

Hxyfuvlhnun9pm

Yiwkcordgmxham

Micro Porc Drăguț Un Drăguț Mini Clipuri Video De Porc Compilare Youtube

Porci Vietnamezi Tirgu Neamt Beitrage Facebook

Porcii Pitici Vor Fi Noii Cobai Din Laboratoarele Europene Stirileprotv Ro

Porcii Pictori Aricism

Vand Porci Mici Decembrie 2020

Se Vor Clona Adevaratii Porci Pitici Cat Va Costa Un Exemplar

Ce Ingeras Acest Mini Porcusor E Ultima Fiţă Vezi Despre Ce E Vorba Foto Stiri Libertatea Libertatea

Caini Mi Olx Ro

Vinde Porci De Companie Cu 500 De Euro Cancan Ro

3qt93zs1crqqwm

Pin On Rahela

De Vanzare Porci Vietnamez Yazdan

Porci Mini Zooland Ro

Nukvrbrpucnlzm

Porci Landrace Si Pic De Vanzare Youtube

Purcei De Companie Canal3 Md


LihatTutupKomentar