Cutremur în Turcia Azi

14 morți și 419 răniți după ce mai multe clădiri s au prăbușit. Un cutremur puternic a lovit coasta mării egee a turciei la nord de insula greacă samos anunță bbc.

Pin On Actualitate

Cutremur cu magnitudinea 7 în turcia și grecia.

Cutremur în turcia azi. Seismul a fost resimţit în mai multe regiuni din estul turciei. Turcia situată pe mai multe linii de falii este frecvent lovită de seisme. Băiatul se juca pe calculator în timpul impactului.

Cutremur în turcia cu o magnitudine de 7 3. și grecia a fost afectată de același cutremur care a lovit cumplit. Update 18 50 bilanțul victimelor la izmir este în creștere.

Cutremur cu magnitudinea 7 în turcia și grecia. Update 18 20 şase morţi în turcia şi doi în grecia 202 de răniţi după seismul din marea egee scrie agerpres. Momentul șocant în care o clădire de locuințe se prăbușește în izmir după cutremurul devastator de azi.

Cel puțin 12 morți și 419 răniți potrivit hotnews ro. Oamenii sunt în alertă. Cutremurul din insulele grecești a făcut ravagii.

Un tânăr a fost surprins cum îi face față unui cutremur. 08 09 austria vrea să introducă închisoarea pe viață pentru fapte de terorism austria ia măsuri mult mai. Cutremur în turcia 30 octombrie 2020.

Seismul cu magnitudinea 7 0 a lovit la aproximativ 17 km 11 mile de coasta provinciei de vest a izmirului și a fost resimțit și la atena și în insula creta precum și în istanbul potrivit geological survey usgs. Seismul a avut 6 7 grade pe richter. Externe 12 noiembrie 2020 ora.

Imagini tragice arată bilanţul cutremurului din turcia de vineri. O altă femeie care rămăsese îngropată a fost salvată după ce a reuşit. Update 17 35 bilanțul victimelor a urcat la 6 morți și 202 răniți scrie g4media citând cnn.

Un cutremur puternic s a produs vineri 30 octombrie în insulele dodecaneze grecia la granița cu turcia. Potivit c entrul ui seismologic europeano mediteranean emsc seismul. Mulţi morţi clădiri prăbuşite.

în fotografiile din elazig sunt surprinse încercările frenetice ale salvatorilor de a scoate victimele de sub dărâmături. în 1999 un cutremur cu magnitudinea 7 4 a lovit estul turciei şi s a soldat cu peste 17 000 de morţi dintre care mai mult de o mie la istanbul relatează agerpres. Prăbușirea unui bloc din izmir după cutremur a fost surprinsă în imagini.

Momentul în care un bloc s a prăbușit ascultă în română listen in english écoutez en français playlist audio. Cutremur de 6 9 grade pe scara richter în turcia. Potrivit institutului național pentru fizica pământului infp mișcarea plăcilor tectonice s a produs la ora 16 55 ora locală a româniei la o adâncime de 10 km și a fost resimțită în apropierea orașelor gaziantep 212 km nord est elazığ 32 km sud çüngüş 26 km nord vest și doğanyol 11.

Conform informaţiilor o femeie bătrână a fost scoasă în viaţă de sub dărâmături la 19 ore după cutremur.

Cutremurul Din 4 Martie 1977 Cutremur Net In 2020 City Photo Calendar Printables Dinning

Pin On Baragan


LihatTutupKomentar