Documentele Justificative Care Stau La Baza înregistrărilor în Contabilitatea Financiară

2 acest document poartă denumirea de document justificativ. Capitolul iii registrele de contabilitate.

Doc 5 Documentarea Operatiunilor Economice Mihaela Romelia Academia Edu

1 timp de 10 ani cu începere de la data încheierii exerciţiului financiar în cursul căruia au.

Documentele justificative care stau la baza înregistrărilor în contabilitatea financiară. 1 registrele de contabilitate obligatorii şi documentele justificative care stau la baza înregistrărilor în contabilitatea financiară se păstrează în arhiva persoanelor prevăzute la art. 1 din legea nr. 1 timp de 10 ani cu începere de la data încheierii exerciţiului financiar în cursul căruia au fost întocmite cu excepţia statelor de salarii care se păstrează timp de 50 de ani.

25 1 registrele de contabilitate obligatorii şi documentele justificative care stau la baza înregistrărilor în contabilitatea financiară se păstrează în arhiva persoanelor prevăzute la art. 1 timp de 10 ani cu începere de la data încheierii exerciţiului financiar în cursul căruia au fost întocmite cu excepţia statelor de. Prin raportare la dispoziţiile art.

Pentru ca singurele dovezi care atesta existenta activitatea si parcursul oricarei entitati sunt documentele ne am gandit sa tratam o tema destul de importanta sa amintim cateva aspecte esentiale cu privire la documentele financiar contabile. 1 timp de 10 ani cu începere de la data încheierii exercițiului financiar în cursul căruia au fost întocmite cu excepția statelor de salarii care se păstrează timp de 50. 82 1991 orice operaţiune econo mico financiară efectuată de contribuabil se consemnează la momentul întocmirii ei într un document care stă la baza înregistrărilor în contabilitate.

Ca regula generala documentele justificative care stau la baza înregistrărilor în contabilitatea financiară se păstrează în arhiva timp de 10 ani cu începere de la data încheierii exercițiului financiar în cursul căruia au fost întocmite exceptie statele de salarii 50 ani si o lista de documente care se pot pastra 5 ani. 1 timp de 10 ani cu începere de la data încheierii exerciţiului financiar în cursul căruia au fost întocmite cu excepţia statelor de salarii care se păstrează timp de 50 de ani. 1 registrele de contabilitate obligatorii şi documentele justificative care stau la baza înregistrărilor în contabilitatea financiară se păstrează în arhiva persoanelor prevăzute la art.

Baza legala care reglementeaza modul de intocmire de utilizare si de pastrare a documentelor. Documentele contabile registre jurnale fișe note etc care servesc la prelucrarea centralizarea și înregistrarea în contabilitate a operațiunilor economico financiare consemnate în documentele justificative întocmite manual sau prin utilizarea sistemelor informatice de prelucrare automată a datelor trebuie să cuprindă elemente cu privire la. 25 din același act normativ stipulează că registrele de contabilitate obligatorii și documentele justificative care stau la baza înregistrărilor în contabilitatea financiară se păstrează în arhivă timp de 10 ani cu începere de la data încheierii exercițiului financiar în cursul căruia au fost întocmite.

1 registrele de contabilitate obligatorii şi documentele justificative care stau la baza înregistrărilor în contabilitatea financiară se păstrează în arhiva persoanelor prevăzute la art. Articolul 25 1 registrele de contabilitate obligatorii și documentele justificative care stau la baza înregistrărilor în contabilitatea financiară se păstrează în arhiva persoanelor prevăzute la art.

Https Www Iob Ro Images Continut Documenteiob Info Financiar Economice Bvc 2017 Graficul Circulatiei Documentelor Care Stau La Baza Inregistrarii In Serv Financiar Contabilitate Pdf

Documentele Contabile Si Sistemele De Contabilitate

Documente Financiar Contabile 10 Aspecte Pe Care Trebuie Sa Le Cunosti

Http Www Lahovari Com Wp Content Uploads 2018 09 Anunt Concurs Contabil C8 98ef Cn Al Lahovari Pdf

Kcsmlrntexlspm

Http Www Sjuneamt Ro Wp Content Uploads 2012 01 Fisa Post Director Financiar Contabil Pdf

Ce Documente Financiar Contabile Păstrăm In Arhivă Si Pentru Cat Timp

Https Www Utcluj Ro Media Page Document 148 Procedura Pt Inreg Contabile Pt Proiecte Fonduri Structurale Pdf

Curs Contabilitatea Firmelor De Comert Turism Si Servicii 408343 Graduo

Https Www Utcluj Ro Media Page Document 148 Documente Care Se Intocmesc La Serviciul Financiar Si Circuitul Pdf

Http Www Mae Ro Sites Default Files File Anul 2016 Concurs Financiar Contabil Fin 3 Pdf

Documentele Care Stau La Baza Inregistrarii Vanzarilor In Contabilitate Contabilitate Fiscalitate Monografii Contabile

Http Old Usv Ro Calitate Pagini Proceduri Po Sfc 09 Po Sfc 09 20procedura 20operationala 20contabilitatea 20operatiunilor 20in 20valuta 20prin 20banci Pdf

Normele Generale De Intocmire Si Utilizare A Documentelor Financiar Contabile

Societatea Poate Stinge Datoria Fără Chitanță

Https Eur Lex Europa Eu Legal Content Ro Txt Pdf Uri Celex 32015r2446 From Ga

Http Www Spitalulbabes Ro Wp Content Uploads 2018 12 Concurs 1 Post Vacant De Sef Serviciu Serviciu Financiar Contabilitate Tematica Bibliografie Fisa Postului Pdf

Inregistrarea In Contabilitate A Operaţiunilor Fictive Nereale Cadrul Legal Aplicabil Si Potenţialele Consecinţe Legestart

Documente Justificative Firmă 2018 Ce Trebuie Să Cuprindă Acestea


LihatTutupKomentar